Téli kollekció

Olykor az embernek nincs semmi személyes ötlete az ajándékozásnál. Ilyen lehet egy kolléga a karácsonyi húzásnál vagy egy új családtag, akit még nem ismerünk eléggé.
Persze meg lehet oldani az ilyen helyzeteket egy üveg borral vagy egy csomag desszerttel, nőknél még szóba jöhet egy cserép mikulásvirág is, de most ajánlok valami szebbet, hasznosabbat, amivel igazán örömet szerezhetsz és őszinte mosolyt csalhatsz az arcokra!

A téli kollekciót úgy állítottam össze, hogy legyenek közte igazi, vidám, játékos karácsonyi darabok, ilyenek a karácsonyfadíszes bögrecek (normál és óriás méretben) és a müzlis tálkák.

A magyalos bögrecek finomabbak, elegánsabbak és egész télen aktuálisak:

A kökényes és csipkebogyós bögrecek pedig – bár számomra a ködös-deres-havas téli hónapokat juttatják eszembe – egész évben kedvenc lehet. Színesek, vidámak, virulnak 🙂

 

Azt is kiválaszthatod, hogy készletet szeretnél, vagy csak 1-1 darabot vásárolnál.
Mind a négy mintából többféle bögrec készült: bögrék, kancsók, cukortartók és müzlisek.

Hogy melyik bögrecről mit kell tudni?
Itt olvashatod összefoglalva:

A készletet naponta manuálisan frissítem, így nem tudom garantálni, hogy tökéletes a készletnyilvántartás, de sokat dolgozok rajta. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne a bögrecekkel, vagy a rendelés, szállítás, fizetés menetével kapcsolatban, keress bátran az info@bogrec.hu e-mail címen vagy a 06209374119-es telefonszámon.

Minden bögrecet valódi használatra terveztem. Bírják a sütőt, mikrót és a mosogatógépet is! 🙂

 

Karácsonyfadíszes bögrecek

A körbefutó fenyőgirlandról vidáman lógnak a karácsonyfagömbök, kiscsizmák, szaloncukrok, csengettyűk, ajándékok… Már az öröm, ha körbeforgatod és megnézegeted, mi mindent rejtettem el rajta! 😉

Müzlis tálka: Kb. 4 dl-es, ára: 2500 Ft/db.

Óriás bögrec: Kb. 5 dl-es, ára: 3000 Ft/db.

Normál bögrec: Kb. 3,5 dl-es bögrec, ára: 2500 Ft/db.

A megrendeléshez kattints ide!

 

A megrendeléshez kattints ide!

 

 

Magyal mintás bögrecek

Igazán elegáns darabok, amik nem csak karácsonykor, hanem egész télen felemelhetik a kávézós, teázós perceidet!

Normál bögre: Kb. 4 dl-es, ára: 2500 Ft

Cukortartó: Kb. 4 dl-es, ára: 3300 Ft.

A megrendeléshez kattints ide!

A megrendeléshez kattints ide!

 

Csipkebogyós bögrecek

Egészséges, finom, és még szép is! 🙂
Persze nem csak csipketeát kortyolhatsz ezekből a bögrecekből…

A kancsó kb. 1,5 l-es, a szűrő segítségével készíthetsz benne szálas fekete-, zöld-, gyümölcs- vagy herbateákat is. Jó nagy szűrőt készítettem hozzá, így gyümölcsdarabokkal, fűszerekkel is feldobhatod az italt.
Most ajándék fedő is jár a szűrős kancsó mellé!
A szűrős kancsó ára (ajándék fedővel) 5900 Ft.

A bögrecek kb 4 dl-esek, áruk 2500 Ft/db.

A cukortartó kb 4 dl-es, ára 3300 Ft/db.

A megrendeléshez kattints ide!

A megrendeléshez kattints ide!

Kökényes bögrecek

Kék a kökény, zöld a petrezselyem, tótágast áll bennem a ….
Kökényesből bizony páros bögreceket is készítettem! 🙂

A bögrecek kb. 4 dl-esek, áruk: 4500 Ft/pár.
Felirat:
“Kék a kökény zöld a petrezselyem
Tótágast áll bennem a szerelem.
Jaj Istenem ugyan mit csináljak
Szeressek e vagy tótágast álljak.”

A kancsó kb. 1,5 l-es, a szűrő segítségével készíthetsz benne szálas fekete-, zöld-, gyümölcs- vagy herbateákat is. Jó nagy szűrőt készítettem hozzá, így gyümölcsdarabokkal, fűszerekkel is feldobhatod az italt.
Most ajándék fedő is jár a szűrős kancsó mellé!
A szűrős kancsó ára (ajándék fedővel) 5900 Ft.

A cukortartó kb 4 dl-es, ára 3300 Ft/db.

A megrendeléshez kattints ide!

A megrendeléshez kattints ide!

 

Hogyan jut el hozzád a bögrec?

Máris megragadnál egy pár bögrecet és főznéd a kávét, kakaót?
Ahhoz, hogy ezt minél hamarabb megtehesd, 3 féle szállítási mód közül is választhatsz.

  • Átveheted személyesen Budapesten, én ezt preferálom, mert neked ez a legolcsóbb és én pedig szeretek találkozni a vevőimmel 🙂 Általában heti 2-4 alkalmat tudok felajánlani, elsősorban Budán, a Széll Kálmán tér – Móricz Zs. körtér vonalában.
  • Feladhatom a Foxpost csomagautomatás szolgáltatásával, így 3-4 napon belül csomagautomatából juthatsz hozzá, ami a legtöbb városban megtalálható. A csomagolási és postköltség így 900 Ft, amit előre utalással tudsz kiegyenlíteni, az adatokat a visszaigazoló e-mailben küldöm.
  • Házhozszállítást is kérhetsz, ezt szintén Foxposttal bonyolítom. 1500 Ft-ba kerül és szintén előre utalással tudod kifizetni.

Ahogy beérkezik a megrendelésed, küldök egy e-mailt a fizetés és a szállítás részleteiről, hogy a legmegfelelőbbet választhasd ki.

A megrendeléshez kattints ide!

 

Ezt mondják, akik már vásároltak bögrecet:

 

“A többi fazekas sokkal szokványosabb mintákat alkalmaz, olyanokat amelyekkel nem lehet mellényúlni, de sok fantázia sem kell hozzá. A Bögrec abban különbözik szerintem, hogy Nóra mer játszani a színekkel, mintákkal, hisz a variációk tárháza végtelen. A stílus viszont mégis meghatározó és egyedi. Egy termékről ránézésre virít, hogy Bögrec. Nekem ez nagyon szimpatikus.
Kedvenceim az óriásbögrék. Számomra nehézséget okoz odafigyelni arra, hogy elegendő folyadékot igyak. Az óriásbögrék segítségével, viszont biztosan megiszok fél litert egy étkezés alkalmával 🙂 “

Gelley Liber Blanka

“Nagyon-nagyon betalált nekem ez a stílus, hiszen egy kicsit népies, egy kicsit hagyományos, a lényegükben ez ott van, de mégis illenek a modernebb környezetbe. Igazából az a szép a tieidben, hogy nagyon-nagyon természetesek.”
Lukics Kriszti

juli“Amikor tőled vásároltunk, ajándéknak szántuk mindig. Talán ezért volt nagy segítség, mert mindig tudtam egy jó és egyedi ajándékötlettel előállni. Szerintem a termékeid olyan ajándékok lehetnek, amivel nem lehet mellélőni, hiszen hasznosak és szépek egyben. (Pl.: bögrét mindenki használ, de a tieid nem átlagosak). “

   Juhász Juli

zsuzsika“Amik nekem vannak, azok valahogy mindig visszavisznek abba a világba, amit igazán szeretek. Amikor már nem tudom ki vagyok, vagy hol a helyem a világban, mindig a Te bögrédből iszom, előveszem, nézegetem, s úgy visszatalálok a hagyományhoz, ahhoz, aki vagyok.”

Balajti Zsuzsanna

Bizonytalan vagy még?

Megértem, mert olyan tárgyakat, ahol a látvány fontos tényező, sokan bátortalanul vásárolnak meg az interneten. Én is így szoktam érezni, ezért többféle garanciát is biztosítok Neked, hogy ne érhessen csalódás.

 

Használhatósági garancia: Én minden edényemet valódi, mindennapi használatra tervezem és készítem. Mikróba, sütőbe és mosogatógépbe is nyugodtan beteheted. Mégis tartasz attól, hogy ez a cseréptárgy nem lesz igazán praktikus?
Most nem kockáztatsz semmit: ha megvásároltad és kipróbáltad, de a használhatóságával nem vagy elégedett, küldd vissza sértetlenül a terméket és visszafizetem az árát. Mindössze annyit kérek, hogy írd le, pontosan mi volt a probléma a termékkel, hogy később ezen korrigálni tudjak.

Stílus garancia: Nem állítom, hogy minden lakásba passzolnak a bögrecek, de tény, hogy természetes színeikkel én alkalmazkodásra terveztem őket 🙂 Ezért bátran merem mondani, hogy a megajándékozottnak nem csak hogy tetszeni fog, de lakásának, szobájának dísze lesz!
Ha mégis tartasz attól, hogy nem illik a lakásba, rendeld meg azért bátran: ha egy héten belül jelzed a problémát és visszaküldöd a terméket én visszatérítem az árát.

Elállási jog: A törvény internetes vásárlásnál 14 napot ír elő, de én azt gondolom, ne múljék az időn. Ha egyszerűen nem vagy elégedett, 60 napig küldheted vissza.

Örök készlet garancia: Rossz tapasztalataid vannak a készletben kapható törékeny edényekről? Rád is gondoltam! Ha a páros egy darabja eltörik, engem bármikor megkereshetsz és rendelhetsz egy újat,  a készletbe illőt helyébe.