Óriásbögrecek és fondüzős szettek

A fiatalok a hasznosítható ajándékokat szeretik. Nincs olyan húszas, harmincas, aki ne unná már a zoknit, nyakkendőt vagy az üveg bort a karácsonyfa alatt…

Adhatsz hasznos ajándékot úgy, hogy közben mégsem maradsz unalmas!

Népies. Lendületes. Egy darab a lelkedből.

sárgák

“Nekem mindig is probléma, hogy karácsonykor a férfi családtagjaimnak mit is adhatnék. Ez a megoldás tökéletes volt, mert senki sem érezte úgy, hogy az egyik többet kapna mint a másik és egyben volt személyes, kreatív és különleges. Az a szép benne, hogy a családtagjaimat rám emlékezteti, ha isznak belőle. Úgy adtam át, hogy mindenkinek írtam egy kis verset, hogy még személyesebbé tegyem a meghitt ajándékosztást.”

anna   Bene Anna

“Nagyon tetszik Nóra munkáiban, ahogy a népi formavilágot és motívumokat használja: nem “csicsás” és a színvilága is kellően visszafogott.”

pali   Balogh Pál Géza

„Igazából egyedi és hasznosítható ajándék volt, ami férfiaknál kb. első helyen van szerintem 🙂 Szóval abszolút megoldotta az ajándék-problémát.”
eszti   Fábián Eszter

Miért tökéletes ajándék egy bögrec azoknak, akiket szeretsz?

 • Kifejezhetsz vele magadból egy darabkát.
 • Közel visz Téged ahhoz, akit megajándékozol.
 • Ha Ő ránéz, mindig te jutsz majd eszébe.
 • Elég sokoldalú ahhoz, hogy bárkit levegyen a lábáról…

A bögrecek NEM EGYFORMÁK:

Minden darab egyedi, kézzel formázott.

A bögrecek NEM FUTÓSZALAGON készülnek:

Minden bögrec két kezem munkájából, lábbal hajtott korongon született. A napon szárítgattam, egyesével készítettem el és tapasztottam fel a fülüket, mindre a formájához passzoló, egyedi mintát találtam ki.

A bögrecek NEM SZIMPLA BÖGRÉK:

1. Egy hagyományos bögrébe 2,5-3 dl ital fér, ezzel szemben a bögrecek óriásiak: 4-7 decisek: tanulás, beadandó írás, munka közben sem fogy ki belőlük a tea.

2. A bögreszettek többfunkciósak:

 • A szettekben igazi téli csemegéket készíthettek.
  Egy tábla csokit tördelj bele és hamarosan már mártogathatjátok is a csokifondübe a gyümölcsdarabokat!
  De ha már valami karácsonyi finomságra vágysz, egy almát belekockázva és egy kis mézzel, fahéjjal, vagy gyömbérrel, szegfűszeggel meghintve illatozhat bennük a sült alma, igazi karácsonyi illatokat árasztva.

 

 • Különleges italokat varázsolhatsz bennük.
  A szűrő segítségével akár szálas teákat fűszerekkel vagy gyümölcsdarabokkal megbolondítva, de készíthettek benne akár forralt bort is. Szép nagy adagot! 😉

 

 • Míves formájukkal és színükkel emelik a nappalitok, ebédlőtök fényét.

 

Ugrás a termékekhez –>

 

“Amikor tőled vásároltunk, ajándéknak szántuk mindig. Talán ezért volt nagy segítség, mert mindig tudtam egy jó és egyedi ajándékötlettel előállni. Szerintem a termékeid olyan ajándékok lehetnek, amivel nem lehet mellélőni, hiszen hasznosak és szépek egyben. (Pl.: bögrét mindenki használ, de a tieid nem átlagosak). “

juli   Juhász Juli

 

én

Németh Nóra vagyok, Budakeszin élő fiatal fazekas.
0 % unalom, 100 % lendület,
ezt mondták egyszer a bögrecekről és rólam.

Nagyon fontosnak tartom, hogy a hétköznapokban is tudjunk lelassítani pár percre és gyönyörködni a minket körülvevő világban. Ehhez szeretnélek hozzásegíteni a bögreceimmel Téged, és azokat, akikkel megosztod ezt az élményt.

 

 

A bögrec Nektek való, ha:

 • Szeretitek a népi kultúrát, de többre vágytok, mint egy polcra kitehető dísztárgy.
 • Rühellitek a porfogókat –> ezt garantáltan használni fogjátok!
 • Szeretitek a természetes, tiszta színeket és az egyszerű, harmonikus formákat.
 • Ötletes, különleges ajándékot kerestek.

 

NEM való Nektek, ha:

 • Mániátok az elegancia. Ezek lazább, kerekded, bájos darabok.
  Munka utáni megpihenéshez, lazításhoz, baráti beszélgetésekhez.
 • Megrögzötten vágyik a szemetek a szimmetriára és a pontosságra. A bögrecek egyesével kézzel korongolt tárgyak, sablonok és minták nélkül, szabadon készített díszítésekkel. Megeshet, hogy a virágindában vannak félrecsúszott levélkék, nem minden szirom ugyanakkora… Azonban így kerek, dinamikus és természetes!

“Amik nekem vannak, azok valahogy mindig visszavisznek abba a világba, amit igazán szeretek. Amikor már nem tudom ki vagyok, vagy hol a helyem a világban, mindig a Te bögrédből iszom, előveszem, nézegetem, s úgy visszatalálok a hagyományhoz, ahhoz, aki vagyok.”

zsuzsika   Balajti Zsuzsanna

Hogyan jut el hozzád a bögrec?

Máris megragadnál egy bögrecet és szelnéd az almát, banánt, tördelnéd a csokit, ugye?
Ahhoz, hogy ezt minél hamarabb megtehesd, 3 féle szállítási mód közül is választhatsz.

 • Átveheted személyesen Budapesten, én ezt preferálom, mert neked ez a legolcsóbb és én pedig szeretek találkozni a vevőimmel 🙂
 • Feladhatom a Webox csomagküldő szolgáltatással, így csomagautomatából juthatsz hozzá, ami a legtöbb nagyvárosban megtalálható. A csomagolási és postköltség így 700 Ft.
 • Küldhetem posta csomagként is, így házhoz viszik, 1-2 nap alatt odaér. Ez 1500 Ft-ba kerül.

 

Ugrás a termékekhez–>

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Bizonytalan vagy még?
Megértem, mert olyan tárgyakat, ahol a látvány fontos tényező, sokan bátortalanul vásárolnak meg az interneten. Én is így szoktam érezni, ezért többféle garanciát is biztosítok Neked, hogy ne érhessen csalódás.

 

Használhatósági garancia: Én minden bögrecemet valódi használatra tervezem és készítem, tehát a szűrős bögrék és a szettek is valóban alkalmasak tea, sült alma, fondü, stb készítésére. Mégis tartasz attól, hogy ez a cseréptárgy nem lesz igazán praktikus?
Most nem kockáztatsz semmit: ha megvásároltad és kipróbáltad, de a használhatóságával nem vagy elégedett, küldd vissza sértetlenül a terméket és visszafizetem az árát. Mindössze annyit kérek, hogy írd le, pontosan mi volt a probléma a termékkel, hogy később ezen korrigálni tudjak.

Stílus garancia: Nem állítom, hogy minden lakásba passzolnak a bögrecek, de tény, hogy barnás, természetes színeikkel én alkalmazkodásra terveztem őket 🙂 Ezért bátran merem mondani, hogy a megajándékozottnak nem csak hogy tetszeni fog, de lakásának, szobájának dísze lesz!
Ha mégis tartasz attól, hogy nem illik a lakásba, rendeld meg azért bátran: ha 21 napon belül jelzed a problémát és visszaküldöd a terméket én visszatérítem az árát.

Elállási jog: A törvény 14 napot ír elő, de én azt gondolom, ne múljék az időn, ha egyszerűen nem vagy elégedett, 21 napig küldheted vissza.

Örök készlet garancia: Rossz tapasztalataid vannak a készletben kapható törékeny edényekről? Rád is gondoltam! Ha a szett egy darabja eltörik, engem bármikor megkereshetsz és rendelhetsz egy újat, a a készletbe illőt helyébe.

rózsa

 

“Ajándékba adott bögre: egyszerűen annyira a srác volt, aki kapta, és remélem, majd ezentúl is így lesz… Mindig ha tőled választok, az tudom, hogy egyszerűen kinek milyen mélységet fog jelenteni, hogy nem csak egy újabb kacat lesz nála, hanem egy ő magát rejtő tárgy. Nem tudom, ez érthető-e, de mindig közelebb vitt ahhoz, akinek ajándékoztam a Te tárgyadból.”

zsuzsika   Balajti Zsuzsanna

 Itt vannak hát azok a bögrecek,
amiket idén karácsonyra készítettem, hogy örömet szerezhess vele azoknak, akiket szeretsz.
Némelyikből 2-3 darabot is készítettem, másokból csak egyetlen egyet.
Az oldal alján található űrlapon keresztül tudod megvásárolni a bögreceket.
Szűrős-fedős óriásbögrecek

Óriás bögre szűrővel és fedővel.
A szűrővel teát készíthetsz, akár gyümölcsdarabokkal, fűszerekkel kiegészítve. Ha ráteszed a fedőt, tovább meleg marad.
A fedők gombját laposra alakítottam ki, hogy ha kiveszed a szűrőt, a felfordított fedőre rátehesd.

Fondüzős bögreszettek

Óriásbögrék szűrővel, fedővel és mécsestartóval, amivel akár a teát is melegen tarthatod.
Ha a bögrét mécsestartóra állítod, csokoládét olvaszthatsz benne, fondüzéshez. Hamar megolvad, de időnként érdemes megkeverni, mert odaéghet!
Ha pedig almát párolnál, szeld a bögrecbe, tehetsz rá cukrot, mézet, fűszereket (pl. fahéj, gyömbér, szegfűszeg, vagy pár csepp citromlé), tedd a mécsestartóra és rakd rá a fedőt.
A tálkát és sokféleképpen használhatod. A tea mellé kekszet ehetsz belőle, a fondüzésnél pedig a feldarabolt gyümölcsöt teheted bele.

FONTOS,
hogy csak azok a bögrecek vannak még meg, amiket itt, az oldal alján névvel és képpel fölsorolok.
A fantázianév utáni zárójelbe tett kód segít az űrlapon is a beazonosításban.
Az űrlapról nem veszem le minden egyes eladás után az elkelt darabokat, tehát a jelenlegi készletet az alábbi felsorolás mutatja!

 

 

Búzavirágos fondüzős szett tálkával (f3)

 

 

Jégvirágos fondüzős szett (f5)

Erdei százszorszép fondüzős szett (f6)

Erdei százszorszép fondüzős szett

Erdei százszorszép fondüzős szett (f6)

Havasi rózsás fondüzős szett (f7)

 

 


Szűrős-fedős óriásbögrecek

Karcsú rózsás piros szűrős-fedős óriásbögre

 

 

 


 

Ha bármi kérdésed, problémád adódna a bögrecekről, vagy a megrendelés, fizetés, szállítás részleteiről, keress bátran e-mailen: info@bogrec.hu agy telefonon: 20 937 4119.