Köszönd meg Bögreccel!

Kávézás vasárnap délután a családdal?

Egy forró tea este kettesben?

Borozás egy nyári estén a barátokkal?

Olyan alkalmak, amiket érdemes kiemelni a hétköznapokból,
különleges tárgyakkal is megadni a módját.
Az ilyen pillanatokhoz készítem a Bögreceket!

Németh Nóra vagyok, Budakeszin élő fiatal fazekas.
0 % unalom, 100 % lendület,
ezt mondták egyszer a bögrecekről és rólam.

Nagyon fontosnak tartom, hogy a hétköznapokban is tudjunk lelassítani pár percre és gyönyörködni a minket körülvevő világban. Ehhez szeretnélek hozzásegíteni a bögreceimmel Téged, és azokat, akikkel megosztod ezt az élményt.

Milyen bögreceket ajánlok évvégi ajándékként?

Mit szeret leginkább a pedagógusotok?

 

Együtt kávézni egy délután a családjával, vagy a barátnőivel?

Készítettem kávés szetteket, 6 vagy 4 személyes méretben, kiegészítőkkel vagy anélkül. Négyféle készlet közül választhattok.
Ha részletekre vagy kíváncsi, kattintsd IDE!

Vagy szívesebben iszik egy bögre teát hétköznap estéken?

Teás szetteket is készítettem színes és natúrabb stílusokban, 4 vagy 6 főre szóló kivitelben, kiegészítőkkel vagy anélkül.
Ha részletekre vagy kíváncsi, kattintsd IDE!

Vagy a nyáresti baráti borozásait dobnátok föl egy szép készlettel?

A boros készleteim igazi különlegességek!
Természetes, jól kézbeillő, különleges kupák. A formájuk nem idegen az agyagtól, amiből készülnek, de mégis a borospoharak kecsesebb alakját veszik föl. A kancsókat vékony fallal, könnyűre korongoltam, hogy ne legyen karizomedzés, mire teletöltögeted a vendégek poharát 😉
A bőrbarna szettekhez kiegészítők is készültek, hogy ha ezzel terítesz mondjuk a teraszon, teljes lehessen az összkép a pogácsás tállal és egy csokor vadvirággal.

Ha részletekre vagy kíváncsi, kattintsd IDE!

Készültem kisebb meglepetésekkel is, ha egyénileg szeretnél valamit adni, pl. az osztályfőnöknek, vagy ha több pedagógust, vagy a többi dolgozót is megajándékoznátok.

Egészen biztos, hogy örömmel és gyakran használják majd a szűrős-fedős óriásbögrecet egy finom, jó minőségű szálas teához, gyümölcsteához, vagy éppen gyógynövényes teához.

Ugrás a termékekhez!

Ha szeretik a különlegességeket, és főleg a csokoládét, akkor biztosan leveszitek a lábáról egy fondüzős szettel. Ez a többfunkciós bögrec szűrős-fedős teás is, de olvaszthatsz benne csokifondüt és párolhatsz benne almát is.
Több funkció és izgalmasabb, különlegesebb ajándék, pedig csak egy mécsestartót tettem hozzá, és így az ára is alig több.

Ugrás a termékekhez!

Ha szeret sokféle ékszert, bizsut hordani, minden nap más fülbevalóval egészíti ki az öltözékét, biztos, hogy odáig lesz a csüngecekért! Ez a kis fülbevaló és nyaklánctartó nem csak szép, de segít rendet tartani az ékszerek között és a fürdőszobapolc, vagy az öltözködőasztal dísze lehet!

Ugrás a termékekhez!

Hogyan jutnak el hozzád a bögrecek?

4 féle szállítási mód közül is választhatsz.

 

  • Átveheted személyesen Budapesten, én ezt preferálom, mert neked ez a legolcsóbb és én pedig szeretek találkozni a vevőimmel 🙂 Általában heti 2-4 alkalmat tudok felajánlani, elsősorban Budán, a Széll Kálmán tér – Móricz Zs. körtér vonalában.
  • Eljöhetsz érte Budakeszire előre egyeztetett időpontban. Ez főleg akkor lehet előnyös, ha nagyobb készleteket vásárolsz, vagy ha nagyon sürgősen van rá szükséged.
  • Feladhatom a Webox csomagküldő szolgáltatással, így 2-3 napon belül csomagautomatából juthatsz hozzá, ami a legtöbb nagyvárosban megtalálható. A csomagolási és postköltség így 700 Ft. Ha ezt az opciót választod, a rendelés után a visszaigazoló e-mailben küldöm a linket, ahol ki tudod választani a neked leginkább megfelelő terminált.
    Neked ehhez nem szükséges regsiztrálnod a rendszerükbe.
  • Elküldhetem postai csomagként is. Ez ugyan kicsit drágább megoldás (1700 Ft), de házhoz viszik és hamar odaér.

 

A megrendelőlapon választhatod majd ki a fizetési és szállítási módot.
Ha nem vagy biztos abban, hogy a megfelelőt választod, küld el nyugodtan a megrendelést, e-mailben pontosíthatjuk a részleteket, hogy a legmegfelelőbbet válaszdhasd ki.

 

Ugrás a termékekhez!

 

Ezt mondják a Bögrecekről, akik már vásárolják, használják:

 

juli“Amikor tőled vásároltunk, ajándéknak szántuk mindig. Talán ezért volt nagy segítség, mert mindig tudtam egy jó és egyedi ajándékötlettel előállni. Szerintem a termékeid olyan ajándékok lehetnek, amivel nem lehet mellélőni, hiszen hasznosak és szépek egyben. (Pl.: bögrét mindenki használ, de a tieid nem átlagosak). “

   Juhász Juli

zsuzsika“Amik nekem vannak, azok valahogy mindig visszavisznek abba a világba, amit igazán szeretek. Amikor már nem tudom ki vagyok, vagy hol a helyem a világban, mindig a Te bögrédből iszom, előveszem, nézegetem, s úgy visszatalálok a hagyományhoz, ahhoz, aki vagyok.”

Balajti Zsuzsanna

“Örömet szerez a lelkemnek a különlegessége. Nem másolsz egy stílust, hanem egyedit akarsz létrehozni, de mégis valami olyat csinálsz, ami emlékeztet a hagyományra, leginkább modernül népiesnek nevezném.”
Szabó Rita

“A többi fazekas sokkal szokványosabb mintákat alkalmaz, olyanokat amelyekkel nem lehet mellényúlni, de sok fantázia sem kell hozzá. A Bögrec abban különbözik szerintem, hogy Nóra mer játszani a színekkel, mintákkal, hisz a variációk tárháza végtelen. A stílus viszont mégis meghatározó és egyedi. Egy termékről ránézésre virít, hogy Bögrec. Nekem ez nagyon szimpatikus.
Kedvenceim az óriásbögrék. Számomra nehézséget okoz odafigyelni arra, hogy elegendő folyadékot igyak. Az óriásbögrék segítségével, viszont biztosan megiszok fél litert egy étkezés alkalmával 🙂 “

Gelley Liber Blanka

“Nagyon-nagyon betalált nekem ez a stílus, hiszen egy kicsit népies, egy kicsit hagyományos, a lényegükben ez ott van, de mégis illenek a modernebb környezetbe. Igazából az a szép a tieidben, hogy nagyon-nagyon természetesek.”
Lukics Kriszti

Ugrás a termékekhez!

Hogy miért egészen egyediek a bögrecek?

A bögrecek NEM EGYFORMÁK:

Minden darab egyedi, kézzel formázott.

A bögrecek NEM FUTÓSZALAGON készülnek:

Minden bögrec két kezem munkájából, lábbal hajtott korongon született. A napon szárítgattam, egyesével készítettem el és tapasztottam fel a fülüket, mindre a formájához passzoló, egyedi mintát tettem.

 

Bizonytalan vagy még?

Megértem, mert olyan tárgyakat, ahol a látvány fontos tényező,
sokan bátortalanul vásárolnak meg az interneten.
Én is így szoktam érezni, ezért többféle garanciát is biztosítok Neked,
hogy ne érhessen csalódás.

 

Használhatósági garancia: Én minden bögrecemet valódi használatra tervezem és készítem, tehát a szűrős bögrék és a szettek is valóban alkalmasak tea, sült alma, fondü, stb készítésére. Mégis tartasz attól, hogy ez a cseréptárgy nem lesz igazán praktikus?
Most nem kockáztatsz semmit: ha megvásároltad és kipróbáltad, de a használhatóságával nem vagy elégedett, küldd vissza sértetlenül a terméket és visszafizetem az árát. Mindössze annyit kérek, hogy írd le, pontosan mi volt a probléma a termékkel, hogy később ezen korrigálni tudjak.

Stílus garancia: Nem állítom, hogy minden lakásba passzolnak a bögrecek, de tény, hogy barnás, természetes színeikkel én alkalmazkodásra terveztem őket 🙂 Ezért bátran merem mondani, hogy a megajándékozottnak nem csak hogy tetszeni fog, de lakásának, szobájának dísze lesz!
Ha mégis tartasz attól, hogy nem illik a lakásba, rendeld meg azért bátran: ha 21 napon belül jelzed a problémát és visszaküldöd a terméket én visszatérítem az árát.

Elállási jog: A törvény 14 napot ír elő, de én azt gondolom, ne múljék az időn, ha egyszerűen nem vagy elégedett, 21 napig küldheted vissza.

Örök készlet garancia: Rossz tapasztalataid vannak a készletben kapható törékeny edényekről? Rád is gondoltam! Ha a szett egy darabja eltörik, engem bármikor megkereshetsz és rendelhetsz egy újat, a a készletbe illőt helyébe.

 

Itt vannak hát azok a bögrecek,
amiket idén év végi ajándékoknak készítettem,
hogy örömet szerezhess vele azoknak,
akik olyan sokat tettek a gyermeketekért.

Ha már tudod, mit szeretnél, a kategóriákra kattintva egyből oda tudsz ugrani.
Lefelé görgetve pedig sorban megtalálod az összes megvásárolható termékemet.

Fontos:
A képeken olykor a fotó és a jobb láthatóság kedvéért
nem szerepel az összes csésze vagy csészealj.
De természetesen annyi és olyan darabok vannak a készletben,
ahogy alább részletesen leírom.

Kávés készletek

Teás készletek

Boros készletek

 

Kisebb ajándékok

 

Kávés készletek

 

Rózsás kávés készlet

A rózsás kávés készlet 6 csészéből, hozzájuk illő csészealjakból és egy cukortartóból áll.
Ez a másik színes szett a kínálatomban: bordó rózsák, bogyós ágak, zöld levelek burjánzanak a csészéken és jelennek meg szolidabban a csészealjakon.
Ha a nevelőtök szereti a színes dolgokat, és nem áll messze tőle a népművészet, jó választás lehet ez a kávéskészlet, amit kiegészíthettek még egy hozzá illő sütemény kínáló tányérral.
(A képen a jobb elrendezés miatt csak kevesebb csésze és csészealj látható, de természetsen mindenből van 6-6 db.)

A készlet tartalma:
6 csésze (kb. 2 dl)
6 csészealj
1 cukortartó

Ára: 24000 Ft

Ugrás a megrendelő űrlapra!

Kiegészíthetitek még egy hozzá illő rózsás sütemény kínáló tányérral , ennek ára 2500 Ft.

Rózsás kávéskészlet (6 főre)

 

Bőrbarna kávés készlet

A bőrbarna kávés készlet 4 csészéből, hozzájuk illő csészealjakból, süteményes kínáló tányérból és egy cukortartóból áll.
Ez egy természetesebb színvilágú készlet, azoknak ajánlom, akik szeretik a természetet, a fát és a bőrt, a natúr színeket.

A készlet tartalma:
4 csésze (kb. 2 dl)
4 csészealj
1 cukortartó
1 sütemény kínáló tányér

Ára: 17000 Ft

Ugrás a megrendelő űrlapra!

Bőrbarna kávés készlet (4 főre)

 

 

 

 

 

 

 

Havasi rózsás kávés készlet

A havasi rózsás kávés készlet 4 csészéből, hozzájuk illő csészealjakból, süteményes kínáló tányérból és egy cukortartóból áll.
Ez a legnépszerűbb színösszeállításom, nagyon sokaknak kedvence ez a fehér alapon terrakotta színű indaminta, virágokkal. Ha a nevelőtök a visszafogottabb, elegénsabb stílust kedveli, ennek egész biztosan örülni fog!
(A képen a jobb elrendezés miatt csak kevesebb csésze és csészealj látható, de természetsen mindenből van 4-4 db.)

A készlet tartalma:
4 csésze (kb. 2 dl)
4 csészealj
1 cukortartó
1 sütemény kínáló tányér

Ára: 17000 Ft

Ugrás a megrendelő űrlapra!

 

Teás készletek

Tulipános teás készlet

A tulipános teás készlet bögréből, és egy hozzájuk illő mézescsuporból áll.
Ez az egyik legszínesebb szett a kínálatomban: sárga-piros-bordó tulipánok, bogyós ágak, zöld levelek, kék indák burjánzanak a bögréken és a mézescsupron.
Ha a nevelőtök szereti a színes dolgokat, és nem áll messze tőle a népművészet, jó választás lehet ez a teáskészlet.
(A képen a jobb elrendezés miatt csak kevesebb bögre látható, de természetesen 6 db van belőle)

A készlet tartalma:
6 bögre (kb. 3 dl)
1 mézescsupor

Ára: 16000 Ft

Ugrás a megrendelő űrlapra!

Tulipános teás készlet (6 főre)

 

Aranyló barna teás készlet

Az aranyló barna teás készlet 6 bögréből és egy kancsóból áll.
A sárgás-barnás színek melegséget árasztanak, a bögrék belsejében és aljukon a sötétbarna kékes-lilásba játszik, így igazán izgalmas színekben pompázik ez a szett.
Mivel ehhez cukortartó nem tartozik, jó választás lehet olyanoknak, akik édesítés nélkül szeretik a forró italokat.

A készlet tartalma:
6 bögre (kb. 3,5 dl)
1 kancsó

Ára: 16000 Ft

Ugrás a megrendelő űrlapra!

Aranybarna teás készlet (6 főre)

 

 

Boros készletek

 

Bőrbarna boros készlet

Ez a komplett készlet 4 boros kupából, 1 kancsóból, 1 pogácsás tálból és egy vázából áll.
Ez egy természetesebb színvilágú készlet, azoknak ajánlom, akik szeretik a természetet, a fát és a bőrt, a natúr színeket. Borospince tulajdonosoknak kötelező kellék! 🙂

A készlet tartalma:
4 boros kupa (1,5 dl)
1 kancsó (1,5 l)
1 pogácsás tál
1 váza (kb. 17 cm magas)

Ára: 18000 Ft

Ugrás a megrendelő űrlapra!

 

Kék boros készlet

Ez a boros készlet egy egyszerűbb szett, 4 db kupából és egy kancsóból áll. A karakteres sötétkék edényeket visszafogott indaminta díszíti.
(A kinti és benti fényviszonyok eltérése miatt különböző színeket láthatsz a két képen. A valóságban a kettő közötti kékben pompázik a szett.)

A készlet tartalma:
4 boros kupa (1,5 dl)
1 kancsó (1,5 l)

Ára: 12000 Ft

Ugrás a megrendelő űrlapra!

 

Sötétbarna rózsás boroskészlet

Ez a boros készlet egy egyszerűbb szett, 4 db kupából és egy kancsóból áll. A sötétbarna mázas, rózsás kupák és kancsó a hagyományos fazekasság stílusát idézik, szép ajándék lehet a népművészet kedvelőinek.

A készlet tartalma:
4 boros kupa (1,5 dl)
1 kancsó (1,5 l)

Ára: 12000 Ft

Ugrás a megrendelő űrlapra!

 

 

Kisebb ajándékok

Tulipános óriás szűrős bögrec

Ezt a tulipános óriás szűrős bögrecet választhatod fedővel vagy anélkül is, illetve kérhetsz hozzá csészealjat.
Szép ajándék lehet azoknak, akik szeretik a szálas, gyümölcs és gyógynövényes teákat.
A bögre 4,5 dl-es.
Kiegészíthető hozzá illő, tulipános csészealjjal is.

Ára:
Tulipános óriásbögre szűrővel és fedővel: 6000 Ft
Csak szűrővel: 4500 Ft
Csészealj: 1000 Ft

Ugrás a megrendelő űrlapra!

 

 

Havasi rózsás óriás bögre

Ha nevelőtök szereti hatalmas bögréből inni a teát, kávét, vagy kakaót, biztosan értékelni fogja ezt a méretes bögrecet. A fehér-terrakotta színösszeállítással pedig nem lehet mellélőni, mindenki szereti! 🙂
A bögre kb. 4,5 dl-es.
Kiegészíthetitek hozzáillő csészealjjal is.

A havasi rózsás óriásbögrec jelenleg elfogyott, de már készítem az újabb adagot, június 12-re fog kiégni! Csak akkor rendelj, ha megfelelő ezb a határidő.

Óriásbögre: 2500 Ft
Csészealj: 1000 Ft

Ugrás a megrendelő űrlapra!

Havasi rózsás óriás bögre

 

Csüngecek

Hogy mi az a csüngec? Egy praktikus ékszertartó csupor!
A peremén 32 lyukba akaszthatod a lógós fülbevalókat, a belsejébe, a díszes fedő alatt pedig tarthatod az apró bedugós fülbevalókat, medálokat, vagy a nyakláncokat.

Hogy kinek való a csüngec?
  • Akinek elege van a porfogókból – ezt garantáltan használni fogja!
  • Szeretei a természetes, tiszta színeket és az egyszerű, harmonikus formákat.
  • Van rá igénye, hogy a használati tárgyai ne csak praktikusak, hanem szépek, egyediek is legyenek.
  • Ha ajándékba nem drága luxuscikkeket keresel, hanem valami egyszerűt, szépet, praktikusat – amivel a megajándékozottnak a hétköznapjait teszed szebbé, gördülékenyebbé.

A csüngecek fedővel együtt kb 12 cm magasak.
Mindegyiknek 32 lyuk található, ennyi pár lógós fülbevalót lehet rajta tartani.
Ára: 4500 Ft/db

Ugrás a megrendelő űrlapra!

A választható színek és minták:

Ezen a megrendelő űrlapon tudod elküldeni a rendelésed:

Ha bármi kérdésed van a termékekkel vagy a rendelés menetével, szállítással, fizetéssel kapcsolatban, keress bátran az info@bogrec.hu e-mail címen, vagy a 20/937-4119-es telefonszámon.