Készletek

Kávézás vasárnap délután a családdal?

Egy forró tea kettesben?

Borozás egy nyári estén a barátokkal?

Olyan alkalmak, amiket érdemes kiemelni a hétköznapokból,
különleges tárgyakkal is megadni a módját.
Az ilyen pillanatokhoz készítem a Bögreceket!

Németh Nóra vagyok, Budakeszin élő fiatal fazekas.
0 % unalom, 100 % lendület,
ezt mondták egyszer a bögrecekről és rólam.

Nagyon fontosnak tartom, hogy a hétköznapokban is tudjunk lelassítani pár percre és gyönyörködni a minket körülvevő világban. Ehhez szeretnélek hozzásegíteni a bögreceimmel Téged, és azokat, akikkel megosztod ezt az élményt.

Családi, közösségi ajándékot keresel?

 

Valakinek, aki szeret együtt kávézni egy délután a családjával, vagy a barátnőivel?

Készítettem kávés szetteket, 6 vagy 4 személyes méretben, kiegészítőkkel vagy anélkül. Négyféle készlet közül választhattok.

Ha részletekre vagy kíváncsi, kattintsd IDE!
Vagy szívesebben iszik egy bögre teát hétköznap estéken?

Teás szetteket is készítettem színes és natúrabb stílusban is, 4 vagy 6 főre szóló kivitelben, kiegészítőkkel vagy anélkül.

Ha részletekre vagy kíváncsi, kattintsd IDE!
Vagy a nyáresti baráti borozásait dobnátok föl egy szép készlettel?

A boros készleteim igazi különlegességek!
Természetes, jól kézbeillő, különleges kupák. A formájuk nem idegen az agyagtól, amiből készülnek, de mégis a borospoharak kecsesebb alakját veszik föl. A kancsókat vékony fallal, könnyűre korongoltam, hogy ne legyen karizomedzés, mire teletöltögeted a vendégek poharát 😉

Ha részletekre vagy kíváncsi, kattintsd IDE!

 

 

Hogyan jutnak el hozzád a bögrecek?

 

  • Átveheted személyesen Budapesten a műhelyben, én ezt preferálom, mert neked ez a legolcsóbb és én pedig szeretek találkozni a vevőimmel 🙂 A műhely a Móricz Zsigmond körtérnél van, ide jöhetsz majd érte előre egyeztetett időpontban.
  • Feladhatom a Foxpost csomagautomatás szolgáltatásával, így 3-4 napon belül csomagautomatából juthatsz hozzá, ami a legtöbb városban megtalálható. A csomagolási és postköltség így 900 Ft, amit előre utalással tudsz kiegyenlíteni, az adatokat a visszaigazoló e-mailben küldöm.
  • Házhozszállítást is kérhetsz, ezt szintén Foxposttal bonyolítom. 1700 Ft-ba kerül és szintén előre utalással tudod kifizetni.

 

A megrendelőlapon választhatod majd ki a fizetési és szállítási módot.
Ha nem vagy biztos abban, hogy a megfelelőt választod, küld el nyugodtan a megrendelést, e-mailben pontosíthatjuk a részleteket, hogy  számodra legkényelmesebb módon vehesd át.

Ugrás a termékekhez!

 

Ezt mondják a Bögrecekről, akik már vásárolják, használják:

 

juli“Amikor tőled vásároltunk, ajándéknak szántuk mindig. Talán ezért volt nagy segítség, mert mindig tudtam egy jó és egyedi ajándékötlettel előállni. Szerintem a termékeid olyan ajándékok lehetnek, amivel nem lehet mellélőni, hiszen hasznosak és szépek egyben. (Pl.: bögrét mindenki használ, de a tieid nem átlagosak). “

   Juhász Juli

zsuzsika“Amik nekem vannak, azok valahogy mindig visszavisznek abba a világba, amit igazán szeretek. Amikor már nem tudom ki vagyok, vagy hol a helyem a világban, mindig a Te bögrédből iszom, előveszem, nézegetem, s úgy visszatalálok a hagyományhoz, ahhoz, aki vagyok.”

Balajti Zsuzsanna

“Örömet szerez a lelkemnek a különlegessége. Nem másolsz egy stílust, hanem egyedit akarsz létrehozni, de mégis valami olyat csinálsz, ami emlékeztet a hagyományra, leginkább modernül népiesnek nevezném.”
Szabó Rita

“A többi fazekas sokkal szokványosabb mintákat alkalmaz, olyanokat amelyekkel nem lehet mellényúlni, de sok fantázia sem kell hozzá. A Bögrec abban különbözik szerintem, hogy Nóra mer játszani a színekkel, mintákkal, hisz a variációk tárháza végtelen. A stílus viszont mégis meghatározó és egyedi. Egy termékről ránézésre virít, hogy Bögrec. Nekem ez nagyon szimpatikus.
Kedvenceim az óriásbögrék. Számomra nehézséget okoz odafigyelni arra, hogy elegendő folyadékot igyak. Az óriásbögrék segítségével, viszont biztosan megiszok fél litert egy étkezés alkalmával 🙂 “

Gelley Liber Blanka

“Nagyon-nagyon betalált nekem ez a stílus, hiszen egy kicsit népies, egy kicsit hagyományos, a lényegükben ez ott van, de mégis illenek a modernebb környezetbe. Igazából az a szép a tieidben, hogy nagyon-nagyon természetesek.”
Lukics Kriszti

Ugrás a termékekhez!

Hogy miért egészen egyediek a bögrecek?

 

A bögrecek NEM FUTÓSZALAGON készülnek:

Minden bögrec két kezem munkájából, lábbal hajtott korongon született. A napon szárítgattam, egyesével készítettem el és tapasztottam fel a fülüket, mindre a formájához passzoló, egyedi mintát tettem.

 

Bizonytalan vagy még?

Megértem, mert olyan tárgyakat, ahol a látvány fontos tényező,
sokan bátortalanul vásárolnak meg az interneten.
Én is így szoktam érezni, ezért többféle garanciát is biztosítok Neked,
hogy ne érhessen csalódás.

 

Használhatósági garancia: Én minden bögrecemet valódi használatra tervezem és készítem, bírják a sütőt, mikrót, mosogatót is. Mégis tartasz attól, hogy ez a cseréptárgy nem lesz igazán praktikus?
Most nem kockáztatsz semmit: ha megvásároltad és kipróbáltad, de a használhatóságával nem vagy elégedett, küldd vissza sértetlenül a terméket és visszafizetem az árát. Mindössze annyit kérek, hogy írd le, pontosan mi volt a probléma a termékkel, hogy később ezen korrigálni tudjak.

Stílus garancia: Nem állítom, hogy minden lakásba passzolnak a bögrecek, de tény, hogy barnás, természetes színeikkel én alkalmazkodásra terveztem őket 🙂 Ezért bátran merem mondani, hogy a megajándékozottnak nem csak hogy tetszeni fog, de lakásának, szobájának dísze lesz!
Ha mégis tartasz attól, hogy nem illik a lakásba, rendeld meg azért bátran: ha 60 napon belül jelzed a problémát és visszaküldöd a terméket én visszatérítem az árát.

Elállási jog: A törvény 14 napot ír elő, de én azt gondolom, ne múljék az időn, ha egyszerűen nem vagy elégedett, 60 napig küldheted vissza.

Örök készlet garancia: Rossz tapasztalataid vannak a készletben kapható törékeny edényekről? Rád is gondoltam! Ha a szett egy darabja eltörik, engem bármikor megkereshetsz és rendelhetsz egy újat, a a készletbe illőt helyébe.

 

Itt vannak hát azok a bögrecek,
amiket idén év végi ajándékoknak készítettem,
hogy örömet szerezhess vele azoknak,
akik olyan sokat tettek a gyermeketekért.

Ha már tudod, mit szeretnél, a kategóriákra kattintva egyből oda tudsz ugrani.
Lefelé görgetve pedig sorban megtalálod az összes megvásárolható termékemet.

Fontos:
A képeken olykor a fotó és a jobb láthatóság kedvéért
nem szerepel az összes csésze vagy csészealj.
De természetesen annyi és olyan darabok vannak a készletben,
ahogy alább részletesen leírom.

Kávés készletek

Teás készletek

Boros készletek

 

 

Kávés készletek

 

Bőrbarna kávés készlet

A bőrbarna kávés készlet 4 csészéből, hozzájuk illő csészealjakból, süteményes kínáló tányérból és egy cukortartóból áll.
Ez egy természetesebb színvilágú készlet, azoknak ajánlom, akik szeretik a természetet, a fát és a bőrt, a natúr színeket.

A készlet tartalma:
4 csésze (kb. 2 dl)
4 csészealj
1 cukortartó
1 sütemény kínáló tányér

Ára: 17000 Ft

Ugrás a megrendelő űrlapra!

Bőrbarna kávés készlet (4 főre)

 

 

 

 

 

 

 

Havasi rózsás kávés készlet

A havasi rózsás kávés készlet 4 csészéből, hozzájuk illő csészealjakból, süteményes kínáló tányérból és egy cukortartóból áll.
Ez a legnépszerűbb színösszeállításom, nagyon sokaknak kedvence ez a fehér alapon terrakotta színű indaminta, virágokkal. Aki a visszafogottabb, elegénsabb stílust kedveli, ennek egész biztosan örülni fog!
(A képen a jobb elrendezés miatt csak kevesebb csésze és csészealj látható, de természetsen mindenből van 4-4 db.)

A készlet tartalma:
4 csésze (kb. 2 dl)
4 csészealj
1 cukortartó
1 sütemény kínáló tányér

Ára: 17000 Ft

Ugrás a megrendelő űrlapra!

 

Teás készletek

 

Havasi rózsás teás készlet

A havasi rózsás teás készlet 6 bögréből, és egy hozzájuk illő mézescsuporból áll.
Ez a legnépszerűbb színösszeállításom, nagyon sokaknak kedvence ez a fehér alapon terrakotta színű indaminta, virágokkal. Aki a visszafogottabb, elegénsabb stílust kedveli, ennek egész biztosan örülni fog!
(A képen a jobb elrendezés miatt csak kevesebb bögre látható, de természetesen 4 db van belőle. A raktáron lévő, 11000 Ft-os készletekhez NEM tartozik kancsó. )

A készlet tartalma:
4 bögre (kb. 3 dl)
1 mézescsupor

Ára 11000 Ft

Havasi rózsás készlet (4 főre)

 

Boros készletek

 

Kék boros készlet

Ez a boros készlet egy egyszerűbb szett, 4 db kupából és egy kancsóból áll. A karakteres sötétkék edényeket visszafogott indaminta díszíti.
(A kinti és benti fényviszonyok eltérése miatt különböző színeket láthatsz a két képen. A valóságban a kettő közötti kékben pompázik a szett.)

A készlet tartalma:
4 boros kupa (1,5 dl)
1 kancsó (1,5 l)

Ára: 12000 Ft

Ugrás a megrendelő űrlapra!

 

Sötétbarna rózsás boroskészlet

Ez a boros készlet egy egyszerűbb szett, 4 db kupából és egy kancsóból áll. A sötétbarna mázas, rózsás kupák és kancsó a hagyományos fazekasság stílusát idézik, szép ajándék lehet a népművészet kedvelőinek.

A készlet tartalma:
4 boros kupa (1,5 dl)
1 kancsó (1,5 l)

Ára: 12000 Ft

Ugrás a megrendelő űrlapra!

 

 

 

Ezen a megrendelő űrlapon tudod elküldeni a rendelésed:

Ha bármi kérdésed van a termékekkel vagy a rendelés menetével, szállítással, fizetéssel kapcsolatban, keress bátran az info@bogrec.hu e-mail címen, vagy a 20/937-4119-es telefonszámon.