Fondüzős szettek

A fiatalok a hasznosítható ajándékokat szeretik. Nincs olyan húszas, harmincas, aki ne unná már a zoknit, nyakkendőt vagy az üveg bort a karácsonyfa alatt…

Adhatsz hasznos ajándékot úgy, hogy közben nem maradsz unalmas!

Népies. Lendületes. Egy darab a lelkedből.

“Nekem mindig is probléma, hogy karácsonykor a férfi családtagjaimnak mit is adhatnék. Ez a megoldás tökéletes volt, mert senki sem érezte úgy, hogy az egyik többet kapna mint a másik és egyben volt személyes, kreatív és különleges. Az a szép benne, hogy a családtagjaimat rám emlékezteti, ha isznak belőle. Úgy adtam át, hogy mindenkinek írtam egy kis verset, hogy még személyesebbé tegyem a meghitt ajándékosztást.”

anna   Bene Anna

“Nagyon tetszik Nóra munkáiban, ahogy a népi formavilágot és motívumokat használja: nem “csicsás” és a színvilága is kellően visszafogott.”

 

pali   Balogh Pál Géza

„Igazából egyedi és hasznosítható ajándék volt, ami férfiaknál kb. első helyen van szerintem 🙂 Szóval abszolút megoldotta az ajándék-problémát.”
eszti   Fábián Eszter

Miért tökéletes ajándék egy bögrec azoknak, akiket szeretsz?

 • Kifejezhetsz vele magadból egy darabkát.
 • Közel visz Téged ahhoz, akit megajándékozol.
 • Ha Ő ránéz, mindig te jutsz majd eszébe.
 • Elég sokoldalú ahhoz, hogy bárkit levegyen a lábáról…

A bögrecek  NEM FUTÓSZALAGON készülnek:

Minden bögrec két kezem munkájából, lábbal hajtott korongon született. A napon szárítgattam, egyesével készítettem el és tapasztottam fel a fülüket, mindre a formájához passzoló mintát találtam ki.

A bögrecek NEM SZIMPLA BÖGRÉK:

A bögreszettek többfunkciósak!
Az óriás bögrecekhez szűrőt, fedőt, mécsestartót és tálkát készítettem. Némelyikhez van minden “alkatrész”, másokhoz csak kevesebb, így kiválaszthatod, hogy mire szeretnéd használni, vagy ajándékba adni.

 • Óriás bögrec – az alap
  4-6 dl közötti bögre, teához, kakaóhoz. Nyugodtan teheted mikróba, mosogatógépbe is, napi használatra készült.
 • Szűrő – teához, fűszeres-gyümölcsös limonádéhoz
  A szűrő segítségével készíthetsz akár szálas teákat fűszerekkel vagy gyümölcsdarabokkal megbolondítva, de akár forralt bort is. Szép nagy adagot! 😉
  Kb. 1,5 mm-es lyukakat tettem rá, hogy szinte semmi ne menjen át a teafűből a bögrébe. Ez sokkal kisebb lyukméret, mint ahogy más fazekasok készítik, teakedvelő vásárlóim is elégedetten használják.
 • Mécsestartó – meleg ital, csokifondü, párolt alma
  Ez az, ami a Bögrec fondüszettet igazán kiemeli a kézműves kerámia kínálatból!
  Meggyújtasz benne egy teamécsest, a bögre alá teszed és melegen tarthatod a teádat, olvaszthatsz benne csokifondüt, vagy – a fedő segítségével – párolhatsz benne almát.
 • Fedő – gyógytea, párolt alma
  A gyógynövényes és gyümölcsteáknak ját tesz, ha hosszabb ideig ázhatnak. Hogy lassabban hűljön ki az italod, válassz fedős bögrecet, ami bent tartja a meleget és az aromákat is.
  A fedő elengedhetetlen az almapároláshoz is!
  Ha már valami téli, karácsonyi finomságra vágysz, egy almát belekockázva és egy kis mézzel, fahéjjal, vagy gyömbérrel, szegfűszeggel meghintve illatozhat bennük a sült alma, igazi karácsonyi illatokat árasztva.
  Igazi slow csemege: lassan, kb egy óra alatt készül el, egy beszélgetés mellé tökéletes!

Míves formájukkal és színükkel emelik az otthonotok fényét!

 

 

Ugrás a termékekhez!

 

“Amikor tőled vásároltunk, ajándéknak szántuk mindig. Talán ezért volt nagy segítség, mert mindig tudtam egy jó és egyedi ajándékötlettel előállni. Szerintem a termékeid olyan ajándékok lehetnek, amivel nem lehet mellélőni, hiszen hasznosak és szépek egyben. (Pl.: bögrét mindenki használ, de a tieid nem átlagosak). “

 

juli   Juhász Juli

 

én

Németh Nóra vagyok, Budakeszin élő fiatal fazekas.
0 % unalom, 100 % lendület,
ezt mondták egyszer a bögrecekről és rólam.

Nagyon fontosnak tartom, hogy a hétköznapokban is tudjunk lelassítani pár percre és gyönyörködni a minket körülvevő világban. Ehhez szeretnélek hozzásegíteni a bögreceimmel Téged, és azokat, akikkel megosztod ezt az élményt.

Hiszek abban, hogy az világ kicsi szépségei, az apró örömök számítanak a legtöbbet és ehhez én is szeretnék hozzájárulni. Legyen élmény az, amikor reggel a kávédat iszod, tedd kedvesednek is élménnyé ezt, személyesen neki, nektek szóló bögrecekkel.
A munkáim nagy részét egyszerű, vidám, népies stílusban készítem. Ezzel is szeretnék rámutatni, hogy nagyon egyszerű apró részletek, ha összhangba kerülnek, milyen kerek egészt tudnak adni.

 

A bögrec Nektek való, ha:

 • Szeretitek a népi kultúrát, a hagyományos stílust, de olyan tárgyakat kerestek, ami mind stílusában, mind használhatóságában megállja a helyét egy 21. századi otthonban.
 • Rühellitek a porfogókat –> ezt garantáltan használni fogjátok!
 • Szeretitek a természetes, tiszta színeket és az egyszerű, harmonikus formákat.
 • Ötletes, különleges ajándékot kerestek.

 

NEM való Nektek, ha:

 • Mániátok az elegancia. Ezek lazább, kerekded, bájos darabok.
  Munka utáni megpihenéshez, lazításhoz, baráti beszélgetésekhez.
 • Megrögzötten vágyik a szemetek a szimmetriára és a pontosságra. A bögrecek egyesével kézzel korongolt tárgyak, sablonok és minták nélkül, szabadon készített díszítésekkel. Megeshet, hogy a virágindában vannak félrecsúszott levélkék, nem minden szirom ugyanakkora… Azonban így kerek, dinamikus és természetes!

 

Ugrás a termékekhez!

 

“Amik nekem vannak, azok valahogy mindig visszavisznek abba a világba, amit igazán szeretek. Amikor már nem tudom ki vagyok, vagy hol a helyem a világban, mindig a Te bögrédből iszom, előveszem, nézegetem, s úgy visszatalálok a hagyományhoz, ahhoz, aki vagyok.”

 

zsuzsika   Balajti Zsuzsanna

Hogyan jut el hozzád a bögrec?

Máris megragadnál egy bögrecet és szelnéd az almát, banánt, tördelnéd a csokit, ugye?

Ahhoz, hogy ezt minél hamarabb megtehesd, 3 féle szállítási mód közül is választhatsz.

 • Átveheted személyesen Budapesten, én ezt preferálom, mert neked ez a legolcsóbb és én pedig szeretek találkozni a vevőimmel 🙂 A Móricz Zsigmond körtérnél lakunk, ide jöhetsz érte előre egyeztetett időpontban. Ha ezt a lehetőséget jelölöd, e-mailben írom meg Neked, hogy az elkövetkezendő 1-2 hétben mikor tudod átvenni.
 • Feladhatom a Foxpost csomagautomatás szolgáltatásával, így 3-4 napon belül csomagautomatából juthatsz hozzá, ami a legtöbb városban megtalálható. A csomagolási és postköltség így 900 Ft, amit előre utalással tudsz kiegyenlíteni, az adatokat a visszaigazoló e-mailben küldöm.
 • Házhozszállítást is kérhetsz, ezt szintén Foxposttal bonyolítom. 1700 Ft-ba kerül és szintén előre utalással tudod kifizetni.

 

Ugrás a termékekhez!

 

 

Bizonytalan vagy még?
Megértem, mert olyan tárgyakat, ahol a látvány fontos tényező, sokan bátortalanul vásárolnak meg az interneten. Én is így szoktam érezni, ezért többféle garanciát is biztosítok Neked, hogy ne érhessen csalódás.

 

Használhatósági garancia: Én minden bögrecemet valódi használatra tervezem és készítem, tehát a szűrős bögrék és a szettek is valóban alkalmasak tea, sült alma, fondü, stb készítésére. Mégis tartasz attól, hogy ez a cseréptárgy nem lesz igazán praktikus?
Most nem kockáztatsz semmit: ha megvásároltad és kipróbáltad, de a használhatóságával nem vagy elégedett, küldd vissza sértetlenül a terméket és visszafizetem az árát. Mindössze annyit kérek, hogy írd le, pontosan mi volt a probléma a termékkel, hogy később ezen korrigálni tudjak.

Stílus garancia: Nem állítom, hogy minden lakásba passzolnak a bögrecek, de tény, hogy barnás, természetes színeikkel én alkalmazkodásra terveztem őket 🙂 Ezért bátran merem mondani, hogy a megajándékozottnak nem csak hogy tetszeni fog, de lakásának, szobájának dísze lesz!
Ha mégis tartasz attól, hogy nem illik a lakásba, rendeld meg azért bátran: ha 60 napon belül jelzed a problémát és visszaküldöd a terméket, én visszatérítem az árát.

Elállási jog: A törvény 14 napot ír elő, de én azt gondolom, ne múljék az időn, ha egyszerűen nem vagy elégedett, 60 napig küldheted vissza.

Örök készlet garancia: Rossz tapasztalataid vannak a készletben kapható törékeny edényekről? Rád is gondoltam! Ha a szett egy darabja eltörik, engem bármikor megkereshetsz és rendelhetsz egy újat, a a készletbe illőt helyébe.

rózsa

 

“A többi fazekas sokkal szokványosabb mintákat alkalmaz, olyanokat amelyekkel nem lehet mellényúlni, de sok fantázia sem kell hozzá. A Bögrec abban különbözik szerintem, hogy Nóra mer játszani a színekkel, mintákkal, hisz a variációk tárháza végtelen. A stílus viszont mégis meghatározó és egyedi. Egy termékről ránézésre virít, hogy Bögrec. Nekem ez nagyon szimpatikus.
Kedvenceim az óriásbögrék. Számomra nehézséget okoz odafigyelni arra, hogy elegendő folyadékot igyak. Az óriásbögrék segítségével, viszont biztosan megiszok fél litert egy étkezés alkalmával 🙂 “

Gelley Liber Blanka

“Nagyon-nagyon betalált nekem ez a stílus, hiszen egy kicsit népies, egy kicsit hagyományos, a lényegükben ez ott van, de mégis illenek a modernebb környezetbe. Igazából az a szép a tieidben, hogy nagyon-nagyon természetesek.”
Lukics Kriszti

Itt vannak hát azok a bögrecek,
amiket idén karácsonyra készítettem,
hogy örömet szerezhess vele azoknak,
akiket szeretsz.

A képekre kettőt kattintva nagy méretben is meg tudod nézni a bögreceket!

 

FONTOS,
hogy csak azok a bögrecek vannak még meg,
amiket az oldal legalján, az űrlapon is megtalálsz.
A készletet naponta manuálisan frissítem,
így nem tudom garantálni, hogy tökéletes a készletnyilvántartás,
de sokat dolgozok rajta.

 

Jégvirágos fondüzős szett

Űrtartalom: kb. 5 dl
Tartozékok: szűrő, fedő, mécsestartó, tálka
Ár: 7900 Ft

Jégvirágos mintával készítettem sima óriásbögréket isa képen látható formájú:
Űrtartalom: kb. 5 dl
Tartozékok: nincs
Ár: 2500 Ft

Ugrás a megrendelésre!

 

Őszirózsás fondüzős szett

Űrtartalom: kb. 4 dl
Tartozékok:szűrő, fedő, mécsestartó, választható tálkával is
Ár: tálkával 8900 Ft, tálka nélkül 6900 Ft

Ugrás a megrendelésre!

 

Ragyogó kék fondüzős szett

Űrtartalom: kb. 5 dl
Tartozékok:szűrő, fedő, mécsestartó
Ár: 6200 Ft

Ragyogó kék színben, azonos mintával készítettem sima óriásbögréket is, a képen látható formájú:
Űrtartalom: kb. 5 dl
Tartozékok: nincs
Ár: 2500 Ft

Ugrás a megrendelésre!

 

Tűzpiros fondüzős szett

Űrtartalom: kb. 5 dl
Tartozékok: fedő, mécsestartó
Ár: 5200 Ft

Ugrás a megrendelésre!

Olajzöld fondüzős szett

Űrtartalom: kb. 5 dl
Tartozékok: mécsestartó
Ár: 4000 Ft

Ugrás a megrendelésre!

 

Mézsárga fondüzős szett

Űrtartalom: kb. 4 dl
Tartozékok: szűrő, fedő, mécsestartó
Ár: 6200 Ft

Mézsárga színben, azonos mintával készítettem szűrős óriásbögréket is, a képen látható formájú:
Űrtartalom: kb. 4 dl
Tartozékok: szűrő
Ár: 3700 Ft

Ugrás a megrendelésre!

 

Búzavirágos fondüzős szett

Űrtartalom: kb. 6 dl
Tartozékok:szűrő, fedő, mécsestartó
Ár: 6200 Ft

Ugrás a megrendelésre!

 

Erdei százszorszép fondüzős szett

Űrtartalom: kb. 5 dl
Tartozékok: szűrő, fedő, mécsestartó,
Ár: 6200 Ft

Ugrás a megrendelésre!

Erdei százszorszép fondüzős szett

Havasi rózsás fondüzős szett

Űrtartalom: kb. 4,5 dl
Tartozékok: szűrő, fedő, mécsestartó,
Ár: 6200 Ft

Felirata egy karácsonyi dal eleje:
“Mostan kinyílt egy szép rózsavirág, kire régen várt az egész világ…”

Ugrás a megrendelésre!

 

Ha bármi kérdésed, problémád adódna a bögrecekről, vagy a megrendelés, fizetés, szállítás részleteiről, keress bátran e-mailen: info@bogrec.hu agy telefonon: 20 937 4119.