Csüngecek

Csüngecek.
Praktikus csuprok, amik Neked készülnek, ha…

… néha elveszel az ékszereid rengetegében.
… szeretnéd a kedvenc fülbevalóidat úgy tárolni, hogy ne sérüljenek.
… kis helyen elférjenek.
…és Te is megtaláld köztük, amit keresel.

Jó hírem van, Neked készítettem a csüngeceket!

Ők is bögrecek, de már kicsit messzebb esnek a konyhától, az ételektől és italoktól.
No meg elég sokan vannak, ezért illő volt, hogy külön nevet kapjanak.


7 ok, amiért csüngecen érdemes tartanod a kedvenc ékszereidet:

 1. Rengeteg fülbevaló elfér rajtuk!
  A peremükre 32-40 lyukat tettem, és ez még csak a lógós fülbevalók helye! Az edény belsejébe teheted a bedugósokat, de akár lehet a nyakláncok helye is.
 2. Tartós darabok
  Nincsenek könnyen leszakadó, törő, apró alkatrészei. Egy darabból korongoltam, sima, “áramvonalas” 🙂
 3. Könnyen tisztíthatók
  A fényes (vagy félmatt) mázas felületet száraz vagy nedves ronggyal végigtörlöd, és már kész is! Az ékszerek leszedegetésével és visszapakolásával sem megy el sok idő.
 4. Egyszerű forma, …
  … hogy ennyivel is gördülékenyebb legyen a reggeli készülődés. Nem akadnak bele az apró fém részek sem, nem gabalyodnak össze a fülbevalók. Csak felkapod és már szaladsz is tovább. És hasonlóan könnyű lesz este a helyére tenni.
 5. Kényesebb ékszereid is vannak?
  Ha valamit meg szeretnél óvni a portól, például a textilből vagy nemezből készült darabokat, vagy akár néhány pár értékesebb ékszert, akkor válassz egy fedős csüngecet, ebben lesz a legjobb helyük.
 6. Kis helyet foglalnak
  Elég egy polc széle, vagy egy sarok az asztalodon.
 7. Nem hivalkodóak
  Maguk a csüngecek szerény teremtések. Egyszerű színükkel, kevés mintájukkal a Te fülbevalóidnak engedik át a terepet.
  Miért kéne egy szép fülbevalót a fiókban tartani, ha egy megfelelő ékszertartón a szoba dísze is lehet?

 

 

nkati

“Imádom a gyártmányaidat nézni és használni. Nagyon tetszik, hogy a néprajzi, hagyományos vonal erőteljesen megmutatkozik a bögrecekben. 🙂 ”


Németh Kati

 
 

 

Hogyan jut el hozzád a csüngec?

Máris megragadnád és akasztgatnád rá a kedvenc fülbevalóid?
Vagy megajándékoznád vele a húgod, nővéred, legjobb barátnőd?
Ahhoz, hogy ezt minél hamarabb megtehesd, 3 féle szállítási mód közül is választhatsz.

 

 • Átveheted személyesen Budapesten, a Móricz Zsigmond körtérnél. Én ezt preferálom, mert neked ez a legolcsóbb és én pedig szeretek találkozni a vevőimmel ?
 • Feladhatom a Foxpost csomagautomatás szolgáltatásával, így 3-4 napon belül csomagautomatából juthatsz hozzá, ami a legtöbb városban megtalálható. A csomagolási és postköltség így 900 Ft, amit előre utalással tudsz kiegyenlíteni, az adatokat a visszaigazoló e-mailben küldöm.
 • Házhozszállítást is kérhetsz, ezt szintén Foxposttal bonyolítom. 1700 Ft-ba kerül és szintén előre utalással tudod kifizetni.

A megrendelőlapon választhatod majd ki a fizetési és szállítási módot.
Ha nem vagy biztos abban, hogy a megfelelőt választod, küld el nyugodtan a megrendelést, e-mailben pontosíthatjuk a részleteket, hogy a legmegfelelőbbet válaszdhasd ki.

 Ugrás a termékekre!

kati


“Számomra azért különlegesek a te termékeid, mert a régi időket juttatják eszembe, kicsit modernizált, újabb technikákkal bővítve.”
Horváth Katalin
 

 

 

 

A Csüngecek Neked valók, ha:

 • Eleged van a porfogókból –> ezt garantáltan használni fogod!
 • Szereted a természetes, tiszta színeket és az egyszerű, harmonikus formákat.
 • Van rá igényed, hogy a használati tárgyaid ne csak praktikusak, hanem szépek, egyediek is legyenek.
 • Ajándékba nem drága luxuscikkeket keresel, hanem valami egyszerűt, szépet, praktikusat – amivel a megajándékozottnak a hétköznapjait teszed szebbé, gördülékenyebbé.


NEM való Neked, ha:

 • Mániád az elegancia. Ezek lazább, kerekded, bájos darabok.
 • Megrögzötten vágyik a szemed a szimmetriára és a pontosságra. Ezek egyesével kézzel korongolt tárgyak, sablonok és minták nélkül, szabadon készített díszítésekkel. Megeshet, hogy a virágindában vannak félrecsúszott levélkék, nem minden szirom ugyanakkora… Azonban így kerek, dinamikus és természetes!

 agi “A bögrecek nem olyan tökéletesek, de pont ebben rejlik a szépségük.”

Pető Ágnes

 

 

Ugrás a termékekre!

1portré

 

Németh Nóra vagyok, Budakeszin élő fiatal fazekas.
0 % unalom, 100 % lendület,
ezt mondták egyszer a bögrecekről és rólam.

 

 

Nagyon fontosnak tartom, hogy a hétköznapokban is tudjunk lelassítani pár percre és gyönyörködni a minket körülvevő világban. Ehhez szeretnélek hozzásegíteni a bögreceimmel Téged, és azokat, akikkel megosztod ezt az élményt.

Hiszek abban, hogy az világ kicsi szépségei, az apró örömök számítanak a legtöbbet és ehhez én is szeretnék hozzájárulni. Legyen könnyebb a reggeli készülődés, tárold praktikusan a kincseidet!
A munkáim nagy részét egyszerű, vidám, népies stílusban készítem. Ezzel is szeretnék rámutatni, hogy nagyon egyszerű apró részletek, ha összhangba kerülnek, milyen kerek egészt tudnak adni.

 

anna

“Azért szeretem a termékeidet, mert egyszerre népiesek, de mégis menők és újszerűek. Tetszik, hogy sokat kísérletezel és mindig valami újat szeretnél alkotni. Tehát nagyon változatos a kínálat.”
Bene Anna
 

 

Bizonytalan vagy még?
Megértem, mert olyan tárgyakat, ahol a látvány fontos tényező,
sokan bátortalanul vásárolnak meg az interneten.
Én is így szoktam érezni, ezért többféle garanciát is biztosítok Neked,
hogy ne érhessen csalódás.

 

Használhatósági garancia: Én minden bögrecet valódi használatra tervezem és készítem. Mégis tartasz attól, hogy ez a cseréptárgy nem lesz igazán praktikus?
Most nem kockáztatsz semmit: ha megvásároltad és kipróbáltad, de a használhatóságával nem vagy elégedett, küldd vissza sértetlenül a terméket és visszafizetem az árát. Mindössze annyit kérek, hogy írd le, pontosan mi volt a probléma a termékkel, hogy később ezen korrigálni tudjak.

Stílus garancia: Nem állítom, hogy minden lakásba passzolnak a csüngecek, de tény, hogy természetes színeikkel én alkalmazkodásra terveztem őket ? Ezért bátran merem mondani, hogy Neked, vagy a megajándékozottnak nem csak hogy tetszeni fog, de lakásának, szobájának dísze lesz!
Ha mégis tartasz attól, hogy nem illik a lakásba, rendeld meg azért bátran: ha két héten belül jelzed a problémát és visszaküldöd a terméket én visszatérítem az árát.

Elállási jog: A törvény 14 napot ír elő, de én azt gondolom, ne múljék az időn. Ha egyszerűen nem vagy elégedett, 60 napig küldheted vissza.

Ugrás a termékekre!

 

monika 

“Sok vásárban jártam, a tömegcikknek gyártott termékek elszomorítanak. Szeretem ha valami egyedi és a bögrecek ilyenek.”
Csendes Mónika
 

Itt láthatod a csüngeceket, amik készleten vannak és megvásárolhatók:

A csüngecek fedővel együtt 12-14 cm magasak, kívül-belül mázasak.
Körben a peremükön 32 lyukba akaszthatod a fülbevalókat (egy lyukba egy párat érdemes), a belsejében pedig egyéb ékszereket (bedugós fülbevalók, nyakláncok, stb) tarthatsz.
Áruk: 4500 Ft/db

A duplasoros csüngecek 10-11 cm magasak, kívül-belül mázasak.
Körben a felső peremükön 16, az alsón 24, tehát összesen 40 lyukba akaszthatod a fülbevalókat (egy lyukba egy párat érdemes).
Ezt a formát érdemes választanod, ha vannak extra hosszú ékszereid.
Áruk: 3800 Ft/db

A nyitott csüngecek 7-8 cm magasak, kívül-belül mázasak.
Körben a peremükön 32 lyukba akaszthatod a fülbevalókat (egy lyukba egy párat érdemes),
a belsejében pedig egyéb ékszereket (bedugós fülbevalók, nyakláncok, stb) tarthatsz.
Áruk: 3300 Ft/db

Ha kiválasztottad, az itt következő űrlapon tudod a választott terméke(ke)t bejelölni és elküldeni a rendelésed.
A megrendelés elküldése után 1 napon belül felveszem veled a kapcsolatot, hogy pontosíthassuk a  szállítás és fizetés részleteit.

Ha bármi kérdésed van a termékekkel vagy a rendelés menetével, szállítással, fizetéssel kapcsolatban, keress bátran az info@bogrec.hu e-mail címen, vagy a 20/937-4119-es telefonszámon.