Szűrj frissességet a reggeleidbe!

Beköszöntött az április és vele az első gyógynövények, a citromfű, a csalán, a turbolya és lassan a menta is. Én már úgy vártam őket! 🙂

Még a legutóbbi égetéssel készítettem néhány szűrős bögrecet, amit erre az alkalomra tartogattam Nektek!
Van köztük óriás, páros és több kancsó is, hogy mindenkinek jusson herbatea.

Az én fejemben a friss gyógynövényekhez valamiért a holdas alapon színes virágos bögrék passzolnak leginkább – azért készítettem egy sötétbarnát is, sárgával folyatva, szép színjátszósra.

 

Babarózsás szűrős óriás bögrec - kb. 5 dl, 3300 Ft

Babarózsás szűrős óriás bögrec – kb. 5 dl, 3300 t

 

Összeszűrnéd valakivel a teát?
Vannak páros szűrőseim is! 😉

Ez a karamellbarna páros szép méretes, és a különlegessége, hogy a két tulipános virágos inda egy tőből, szívformába kanyarodva indul útjára.
A minta és a felirat halványabban, szolidabban (de azért jól olvashatóan) látszik rajta. Ideális, ha például a munkahelyetekre vinnétek be – nem rikoltja az üzenetét messzire, csak Ti látjátok!

Szűrős óriás páros bögrec - kb 5 dl, 6500 Ft/pár "Alig várom, hogy a Nap lenyugodjon, Hogy az égen páros csillag ragyogjon, Ragyogj csillag, páros csillag sokáig, Kísérj el a szeretőm kapujáig."

Szűrős óriás páros bögrec – kb 5 dl, 6500 Ft/pár
“Alig várom, hogy a Nap lenyugodjon, Hogy az égen páros csillag ragyogjon, Ragyogj csillag, páros csillag sokáig, Kísérj el a szeretőm kapujáig.”

Ez a sötétkék annyira szép, mély, telt színű mázam, hogy két metszett párost is megmártottam benne, már csak az egyik van meg. A “gyöngykoszorús” szűrős óriás páros bögrecet karcsúszirmú rózsák és igazgyöngyszedő dal díszíti:

 

Ha többekkel is megosztanád a gyógynövényeid (vagy egész nap azt kortyolgatnád), akkor ajánlom a szűrős kancsókat!
Ezeket most igazán tavaszias, vidám stílusban készítettem. Egészen új szín rajtuk a lila és a halványsárga, nálam ezek újak! 🙂

 

Április 7-ig automatikusan 5% kedvezményt kapsz minden szűrősre!
Ehhez még megszerezhetsz +10% kedvezményt, ha kitöltöd ezt a kérdőívet: http://goo.gl/forms/wIs7ZuHkw0

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük